#1 Honden Reizen & Lifestyle Blog


L'élianne ® honden reizen & lifestyle blog is specifiek gericht honden vervoeren in de auto. Nederlands nummer #1 hondenblog dat de wereldwijde reisgemeenschap en hondenliefhebbers verbindt. Een exclusief honden blog platform met tips, tricks & informatie gericht op reizen met de hond in de auto.

 

- Made for your best friend

 


Favoriete Honden Reizen Blog

L'élianne ® hondenblog bespreekt informatieve onderwerpen over reizen met honden binnen de EU (Europa). Een populair platform voor honden en hun baasjes die van een uitdaging en avontuur houden. Ons platform bespreekt onderwerpen die van belang zijn om succesvol met honden te reizen in de auto.

 

Regels, Wetgeving & Reisdocumenten Reizen met de Hond

Hoe rijden honden het beste mee in de auto? Een hond veilig vervoeren in de auto kan op de passagiersstoel, op de achterbank of in de kofferbak van de auto. Het belangrijkste is dat jijzelf, de hond en andere weggebruikers veilig zijn. Denk hierbij aan honden los in de auto, wat ervoor kan zorgen dat de hond ernstig verwond kan worden. Met de juiste veiligheidselementen voorkom je extreme ongevallen en gevaarlijke situaties.

Lees meer »

29x Tips Honden Vervoeren in de Auto

Ons honden blog gaat over hoe je een hond vervoert in de auto. Een complete checklist over hoe te reizen met honden. Deze 29 must-follow tips helpen je om goed voorbereid op weg te gaan. Of je nu een korte of lange reis gaat maken - na deze blog ben je succesvol voorbereid!

Lees meer »

10x Unieke Europese Landen Reizen Met Hond

Europa heeft veel hond vriendelijke landen om samen naartoe te reizen. Voordat je met jouw hond naar het buitenland reist, moet je uitzoeken wat de beste landen zijn voor jouw hond. Ons hondenblog heeft 10 unieke Europese landen verzameld om samen met je hond naar toe te reizen. Hieronder geven we een aantal leuke bestemmingen.

Lees meer »

Angst Bij Honden Tijdens Reizen - Beste Tips

Ons hondenblog bespreekt één van de meest vervelende problemen die veel honden ervaren in de auto. Namelijk: angst. Honden die angstig zijn is een veelvoorkomend probleem voor honden die meereizen in de auto. Angst bij honden kan voorkomen worden, en ook degelijk aan gewerkt worden! We hebben de beste tips & tricks verzameld om het aan te pakken!

Lees meer »

10x Tips Wagenziekte Bij Honden in de Auto

Ons hondenblog bespreekt één van de meest vervelende problemen die veel honden ervaren in de auto. Namelijk: wagenziekte. Honden die last hebben van wagenziekte is een veelvoorkomend probleem als ze meereizen in de auto. Wagenziekte bij honden kunnen voorkomen worden, en ook degelijk aan gewerkt worden! We hebben de beste tips & tricks verzameld om het aan te pakken!

Lees meer »

5x Tips Hond Vervoeren in Auto - Europa

Als je een korte reis maakt of een langeafstandsreis maakt, heb je misschien gemerkt dat jouw hond geen grote fan is van reizen. Door de onrust van jouw hond kan het verleidelijk zijn om hem in de voetenruimte voorin jouw auto te zetten, of los in de kofferbak. Om goed voorbereid te zijn hebben we alle vervoerseisen verzameld!

Lees meer »

8x Ultieme Checklist Lange Reizen Met De Hond

Er is niets leuker dan een vakantie met je beste vriend. Voor de road-trippin'-met-je-hond nieuwelingen kan het intimiderend zijn om na te denken over alle spullen die je nodig hebt om je reis voor te bereiden. En voor de doorgewinterde road warriors: hoewel het niet je eerste rodeo is, kan het toch geen kwaad om een lijstje te maken.

Lees meer »

Voor een succesvolle reis onderweg!


Honden Gevoelens & Gedrag

L'élianne ® honden blog bespreekt specifiek de gevoelens en het gedrag van honden. Hierdoor kunnen jij en de hond elkaar beter begrijpen. Honden gebruiken hun hele lichaam, van oren tot staart, om te communiceren. Door dit goed te begrijpen kun je beter zien als een hond gelukkig, depressief, gestrest, angstig of iets anders is..

 

Help! Overmatig Blaffen Bij Honden Stoppen

Hoe stop je overmatig hondengeblaf? Deze blog leert je over technieken om het blaffen van je hond te voorkomen. Hoe langer je hond het blafgedrag heeft geoefend, hoe langer het zal duren voordat hij andere communicatiemiddelen ontwikkelt.

Lees meer »

Help! Hoe Herken Je Verveeldheid Bij Honden?

Je bent je er misschien niet van bewust dat onze huisdieren, en dan heb ik het vooral over onze kat en hond, zich thuis vreselijk kunnen vervelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze huishond gemiddeld 17 uur per dag slaapt. Het is belangrijk dat je verveling bij honden kan herkennen en voorkomen.

Lees meer »

10x Meest Populaire Hondenrassen in Nederland

Welke honden zijn populair? Honden zijn de beste vrienden die een mens kan hebben, en de populairste hondenrassen zullen perfect passen in elk gezin. Of je nu op zoek bent naar een knuffelbare metgezel of een energieke speelkameraad, deze rassen staan zeker bovenaan ieders lijstje.

Lees meer »

10x Symptomen van Eenzame Honden & Tips

Eenzaamheid bij honden is een onderschat en vaak onzichtbaar probleem. De meeste van hen zijn van nature sociale dieren waarvoor contact met een soortgenoot of met de eigenaar een eerste levensbehoefte is. Toch leven de meeste dieren alleen en krijgen ze slechts 8 minuten aandacht per dag. Wie niet meer tijd met zijn huisdier kan doorbrengen, kan er beter geen nemen, zeggen deskundigen.

Lees meer »

10x Lichaamstaal & Communicatie Bij Honden

Honden zijn zeer expressieve dieren. Ze praten met hun lichaam. Door verschillende houdingen aan te nemen, kunnen ze heel goed aangeven hoe ze zich voelen. Blij, angstig, gespannen, onzeker, nerveus. Maar hoe kun je zien hoe je hond zich voelt?

Lees meer »

12x Soorten Agressief Gedrag Bij Honden

Tekenen dat je hond agressief kan worden is een serieus onderwerp dat we moeten bespreken. Honden kunnen agressief zijn tegen andere honden of mensen. Het is belangrijk om agressieve signalen van je hond te herkennen en hoe met deze situaties om te gaan. Agressie is het meest voorkomende en ernstigste gedragsprobleem bij honden. Het is ook de nummer één reden waarom huisdierenouders professionele hulp zoeken bij gedragstherapeuten, trainers en dierenartsen.

Lees meer »

10x Signalen Gelukkige Honden

Er is niet veel voor nodig om jouw hond gelukkig te maken. Gewoon de kamer binnenlopen is vaak al genoeg om je lieve maatje op te winden. Een gelukkige hond is te herkennen aan gezond gedrag. Gezond gedrag betekent dat de emoties van de hond in balans zijn. De hond vertoond geen onverklaarbare momenten van extreme agressie, angst of onzekerheid. Ook vertoont de hond geen langdurige hyperactiviteit. Dit betekent overigens niet dat je hond zich niet een keer mag misdragen. Ook dit hoort erbij.

Lees meer »

8x Uitdagende Mentale Spellen Voor Honden

Wat zijn goede mentale hersenspelletjes voor honden? Mentale stimulatie voor honden is belangrijk. De hersentraining is een leuke manier om een sterke band met jouw hond op te bouwen. De spelletjes zullen jouw hond vermaken. Wanneer je spelletjes doet, betrekt je de hersenen van jouw hond op creatieve manieren.

Lees meer »

Leer honden en hun gedrag beter begrijpen!


Hondenrassen & Reizen

L'élianne ® hondenblog dat informatie geeft over de verschillende hondenrassen in de auto. Elke hond is anders, en daarom hebben we uitgezocht hoe je met een specifiek hondenras moet reizen.

 

Teckel - Een Teckel Vervoeren in de Auto

Of je teckel nu 6 maanden, 1 jaar of 5 jaar oud is, je zult hem op de een of andere manier met de auto moeten vervoeren. Inderdaad, voor een bezoek aan de dierenarts, voor een reisje op vakantie of voor een wandeling in het bos zal je teckel met de auto vervoerd moeten worden.

Lees meer »

Nummer #1 Angst, Stress & Wagenziekte Overwinnen!

Designer L'élianne ® honden autostoel collectie dat exclusief en origineel ontworpen is voor elk avontuur. Onze iconische auto hondenmand biedt bescherming, comfort en ondersteuning bij gevaarlijke & onveilige situaties in de wagen.

 

De verhoogde honden autostoel is een must-have om direct angst, stress en wagenziekte te overwinnen. En het zorgt voor een adembenemend uitzicht naar buiten. L'élianne ® streeft naar een toekomst waarin honden niet langer deze problemen hoeven te voelen.

 

De nummer #1 luxe honden autostoel functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbelsEn het is perfect voor kleine tot middelgrote honden, om het comfort van thuis te recreëren in de auto.