Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Over L'élianne ®


L'élianne ® luxe designer hondenmerk is origineel, exclusief & innovatief ontworpen. De beste materialen worden gebruikt om een eersteklas ervaring te creëren, allemaal ontworpen door deskundige vakmensen.

 

Elke hond dat deel uitmaakt van de familie verdient de beste producten die exclusief voor hem gemaakt zijn. Mijn doel? Jouw avonturen met je hond naar een hoger niveau tillen zonder afbreuk te doen aan de stijl.

 

L'élianne ® 's missie is om te streven naar een betere toekomst waarin honden niet langer angst, stress of wagenziekte hoeven te voelen.

 

- Made for your best friend

 


Eigenaar van L'élianne ® 

L'élianne ® is een luxe hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020 in Nederland. Ik ben een vrouwelijke ondernemer met passie voor de luxe hondenmerken industrie. Mijn doel is om met unieke en exclusieve hondenreisproducten de reiservaring van jouw hond een stuk rustiger te maken. 

 

60 dagen retourtermijn!

Mijn iconische ontwerpen zijn gecombineerd met comfort, veiligheid en innovatieve functionaliteiten. De beste materialen worden gebruikt om een eersteklas reiservaring te creëren, allemaal gemaakt door professionals.

 

De uitstekende kwaliteit, versterkte metalen hardware en het uiterlijk van een designer hondenmerk zijn esthetisch verantwoord. 


#1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen

Helaas zijn angst, stress en wagenziekte veelvoorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Veel honden zijn extreem onrustig in de auto en kunnen gaan hijgen, rillen, piepen, blaffen óf kwijlen. Als je hond één van deze symptomen vertoont, kunnen autoritten een soort nachtmerrie zijn voor jullie beiden! Om deze reden is het zeer belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. 

 


Een moderne honden autostoel voor de moderne avonturier!

Wat inspireert ons? Mensen. Onze eigen avonturen. En de wens om slimmer de wereld rond te reizen, uit onze comfortzone te stappen en ons comfortabel te voelen met onze bagage. En we weten dat jij hetzelfde wilt.

 

Onze filosofie? Het zit allemaal in het vakmanschap.

Onze hondenproducten kunnen jouw reiservaring van gewoon tot buitengewoon maken.

 


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.Join Our Community!

Online hebben we een hechte community waarin ervaringen, foto's en tips worden gedeeld. Samen helpen we de honden om een prettige ervaring te creëren in de auto en dergelijke problemen als angst, stress en wagenziekte te overwinnen.