10x Unieke Europese Landen Reizen Met Hond

Gepubliceerd op 8 oktober 2022 om 20:38

Met De Hond Reizen in Europa

Europa heeft veel hond vriendelijke landen om samen naartoe te reizen. Voordat je met jouw hond naar het buitenland reist, moet je uitzoeken wat de beste landen zijn voor jouw hond. Ons hondenblog heeft 10 unieke Europese landen verzameld om samen met je hond naar toe te reizen. Hieronder geven we een aantal leuke bestemmingen.

 


1. Unieke Vakantie in Slovenië Met Honden

Bohinj in Slovenië, een bestemming die synoniem is met natuur, duurzame ontwikkeling en unieke ervaringen in het hart van een van de mooiste nationale parken van Europa, is dit jaar uitgeroepen tot de nr. 1 Hidden Gem in Europe.

 

Slovenië is de place to be als je houdt van uitgestrekte landschappen, helderblauwe meren, bosgroene heuvels en prachtige historische gebouwen. Met je trouwe metgezel dartelend aan jouw zijde, kun je dekking zoeken terwijl u zich verwondert over de natuurlijke pracht en pittoreske vergezichten. natuurlijke pracht en pittoreske vergezichten die dit land te bieden heeft.

 

Honden zijn welkom bij de meeste toeristische attracties en in restaurants. Dus installeer voor deze bestemming een honden autostoel voor de ultieme reiservaring!


2. Roadtrippen in Litouwen Met Honden

Misschien niet het eerste land waar je aan denkt om te gaan roadtrippen in het autostoeltje van je hond. Maar Litouwen biedt veel mooie campings langs rivieren en bossen waar je voor minder dan 20 euro per nacht met je hond kunt verblijven. per nacht. Samen kun je de natuur verkennen.


Op de grens met Rusland ligt ook een UNESCO Werelderfgoed: het Nationaal Park Curonian Shoreline. Je vindt er een kilometerslange kustlijn met uitgestrekte duinen. Ideaal voor een lange strandwandeling!


3. Geschiedenis in Portugal met Honden

Er is zoveel om uit te kiezen. Spetteren in de zee? Verdiep je je graag in de rijke historie? Of dommel je graag weg op een terrasje? Is lekker eten voor je een feest? Of beleef je graag wat avontuur? Wij denken dat het een beetje van alles is. En in Portugal vind je het allemaal. Portugal is in veel opzichten een paradijs voor huisdieren: veel ongerepte natuur om in rond te rennen. Afgezien van de kustgebieden is Portugal niet erg dichtbevolkt, dus jouw hond kan genieten van veel vrije ruimte.

 

Denk er ook aan dat je moet proberen de hete zomermaanden te vermijden. Honden hebben last van de hitte en op veel plaatsen mogen ze niet op het strand komen en krijgen ze weinig beweging. Buiten het seizoen is het weer uitstekend en kun je in alle rust genieten van een vakantie met jouw gezin en de hond.


4. Avonturen in Noorwegen met de Hond

Als je met je hond op vakantie gaat naar Noorwegen, ga je natuurlijk veel wandelen! Samen wandelen langs de fjorden is een onvergetelijke ervaring. En als je door de bossen struint voel je je gegarandeerd een ouderwetse bosloper. In Noorwegen zijn veel campings, hotels en B&B's hondvriendelijk.

 

Vakanties met de hond in Noorwegen bieden veel voordelen. Je kunt samen de mooiste wandelingen maken en je hoeft je huisdier nergens onder te brengen tijdens je vakantie in Noorwegen. Tijdens je vakantie heb je eindelijk meer tijd voor elkaar. Voor iedereen, dus ook voor je huisdier. Maak een heerlijke wandeling in de overweldigende natuur van Noorwegen. Vanuit een gehuurd huisje aan de kust of in het binnenland van dit prachtige Scandinavische land. In veel vakantiehuizen in Noorwegen is het extra prettig om met je trouwe viervoeter te verblijven. Bij het wandelen kan bepaalde hondenkleding erg handig zijn om mee te nemen voor jouw hond. Een hondenregenjas of een hondenwinterjas overwegen op jouw reis zal perfect zijn tijdens het wandelen.

 

Een huisdiervriendelijk vakantiehuis biedt een aantal voordelen ten opzichte van een normaal vakantiehuis. Sommige tuinen zijn extra afgebakend en alle informatie en tips die nodig zijn voor een vakantie met de hond zijn aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dierenarts. Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen liggen verspreid over de verschillende regio's zoals onder andere Hordaland en Møre & Romsdal. In dergelijke vakantiehuizen worden geen extra kosten berekend voor de eindschoonmaak.

 


5. Paradijs Vibes in Kroatië met Honden

Kroatië is niet alleen mooi en avontuurlijk, maar ook een van de meest hond vriendelijke landen van Europa. Vooral in Crikvenica, aan de kust van het land, kunnen jouw hond en je zich perfect uitleven op het lange strand en in het warme water. Er is zelfs een speciaal hondenstrand waar alle rassen welkom zijn en baasjes hun viervoeters kunnen voorstellen aan potentiële vakantieliefdes. Na afloop kunt je jouw hond trakteren op een hondenbiertje - ja, dat staat op de drankenkaart - terwijl je geniet van de zonsondergang.

 


6. Romantische Parijs Met de Hond

De Fransen hebben de reputatie dol te zijn op hun honden. Geen wonder dus dat Frankrijk een populaire bestemming is voor mensen die met hun hond reizen. Ontdek de mooiste Franse bestemmingen met het hele gezin. Wandel samen langs de uitgestrekte wijngaarden, of ontdek de kust van Aquitaine. Zoek je huisdiervriendelijke vakantiehuis in Frankrijk en beleef samen een onvergetelijke vakantie.

 

Trek de bergen in voor een stevige wandeling in de Franse Alpen, wandel langs het historische Omaha Beach in Normandië of huur een boot en ontdek de prachtige natuur van de Bourgogne, vanaf het water. Frankrijk is divers en de landschappen zijn talrijk. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor recreatie bijna eindeloos en is het de perfecte bestemming voor een actieve vakantie met het hele gezin. Dus als je je vakantie in Frankrijk graag gevuld ziet met wandelingen en buitenactiviteiten, ben je hier aan het juiste adres en het is extra leuk als de hond ook mee mag. Ontdek de omgeving vanuit je vakantiehuis in Frankrijk met de hond.


7. Hond Vriendelijke Reizen in Duitsland

Zonder twijfel is Duitsland een van de meest hondvriendelijke landen die ik heb bezocht, zelfs onder de Europese landen. In Duitsland zijn honden een normaal onderdeel van de samenleving.

 

Duitsland biedt veel mogelijkheden voor sightseeing waar uw hond bij kan zijn. Honden zijn toegestaan in de meeste buitenruimtes. Dit geldt ook voor tuinen rond paleizen en kastelen, in tegenstelling tot wat vaak het geval is in Frankrijk.


8. Roadtrippen in Venetië Italië

Venetië is niet alleen de stad van de geliefden, het is ook de stad van de huisdierenliefhebbers met meer dan 500 huisdiervriendelijke accommodaties, van de beroemdste paleizen zoals het Baglioni Hotel Luna of het Westin Europa & Regina tot tientallen betaalbare hotels en appartementen; trakteer jouw huisdier op een onvergetelijk verblijf in Venetië zoals een traditionele gondelvaart, een boottocht naar het eiland Murano of een kaartje voor het Peggy Guggenheim Museum.


9. Eiland Vibes in Santorini Griekenland Met Honden

Met bijna 300 huisdiervriendelijke accommodaties is Santorini, het prachtige eiland in de Egeïsche Zee, een paradijs voor jou en jouw hond. Je zult met plezier rondwandelen in de steegjes.

 

Kies jouw huisdiervriendelijke accommodatie tegen de beste prijs in Santorini, jouw favoriete activiteiten en beleef een onvergetelijke vakantie op een van de Griekse eilanden.


10. Bruggen in België Met de Hond

Meer dan 50 etablissementen zijn huisdiervriendelijk in Brugge. De stad is een perfecte bestemming voor reizigers met huisdieren. Ontdek alle schoonheden en schatten van Brugge met uw huisdier. Brugge is de perfecte bestemming voor liefhebbers. Kom genieten in één van de mooiste steden van Europa en wandel langs de reien van het "Venetië van het Noorden".

 

Wandel door het "Minnewaterpark" het "meer van de liefde" en geniet van een moment uit de tijd. Het Begijnhof, het Begijnhof is een van de bezienswaardigheden van Brugge. Duik in de sfeer van de oude Vlaamse schilderkunst door de Bonifaciusbrug over te steken. Ontdek het beroemde Brugse kantwerk, proef de karaktervolle koekjes, wafels en bieren. Trakteer uzelf op een onvergetelijk verblijf door jouw hotel, pension, B&B te boeken aan de beste prijs gegarandeerd evenals uw beste tours en activiteiten in Brugge.

 


Comfort & Veiligheid Voor De Hond

L'élianne ® luxe honden autostoel is online exclusief verkrijgbaar voor een eersteklas reiservaring. Onze iconische auto hondenmand is een must-have om angst, stress en wagenziekte bij honden te overwinnen. Ook biedt het de juiste veiligheid en bescherming tijdens gevaarlijke & onveilige situaties.

 

De verhoogde honden autostoel is een must-have om direct angst, stress en wagenziekte te overwinnen. En het zorgt voor een adembenemend uitzicht naar buiten. L'élianne ® streeft naar een toekomst waarin honden niet langer deze problemen hoeven te voelen.

 

De nummer #1 luxe honden autostoel functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbelsEn het is perfect voor kleine tot middelgrote honden, om het comfort van thuis te recreëren in de auto. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.