8x Ultieme Checklist Lange Reizen Met De Hond

Gepubliceerd op 19 september 2022 om 13:48

8x Must-Have Checklist Reizen Met De Hond

Er is niets leuker dan een vakantie met je beste vriend. Voor de road-trippin'-met-je-hond nieuwelingen kan het intimiderend zijn om na te denken over alle spullen die je nodig hebt om je reis voor te bereiden. En voor de doorgewinterde road warriors: hoewel het niet je eerste rodeo is, kan het toch geen kwaad om een lijstje te maken.

 

Er is immers niets erger dan aankomen op je gloednieuwe, spannende bestemming en ontdekken dat je iets vitaals bent vergeten, zoals het bed van je hond, of erger nog, zijn favoriete speeltje! Reizen kan stressvol zijn voor een hond, en hun vertrouwde dingen zorgen ervoor dat ze zich veel rustiger en minder als een hert in de koplampen voelen.

 

Daarom hebben we besloten behulpzaam te zijn (denken we), en een lijst te maken van alle spullen die je nodig hebt om comfortabel te reizen met je hond. Lees hier de 10 must-have voorbereidingen voor een lange reis met de hond in de auto!

 


1x EHBO-kit voor de Hond

Hoewel een algemene EHBO-kit redelijk goed kan functioneren, kun je er altijd nog een paar dingen in gooien en hem hond vriendelijk maken. Je EHBO-kit moet goed uitgerust zijn en alle essentiële medische artikelen bevatten, zoals een pincet, handdoek, katoen, pleister, muilkorf (tenzij je 100% zeker weet dat je die niet nodig hebt), en wat hondenmedicijnen zoals allergie- of wagenziektepillen. Lees deze ook: 10x Tips Wagenziekte Bij Honden in de Auto

 


2. Microchip, ID Tag & GPS's

Sommige honden kunnen ontsnappingskunstenaars zijn. Het ergste scenario is dat als je je hond toevallig een tijdje in de hotelkamer moet laten, je terugkomt in een kamer zonder hond!

 

Je hond kwijtraken op een onbekende plek is een angstaanjagende gedachte. Je hond gemakkelijk laten opsporen is de sleutel tot een enorme vergroting van de kans dat je je hond veilig en wel bij je terugbrengt.

 

Of je nu kiest voor een microchip, een identificatieplaatje met je contactgegevens, of voor een GPS-volgsysteem, je hebt een goede manier nodig om de verblijfplaats van je hond altijd te kunnen volgen. Lees deze ook even: Regels, Wetgeving & Reisdocumenten Reizen met de Hond

 


3. Honden Autogordel & Honden Harnas

L'élianne ® luxe honden autogordel & hondentuig verhoogt aanzienlijk de veiligheid, bescherming & comfort van de hond. Onze reis-accessoires bestaat uit een succesvolle collectie met de beste veiligheidselementen.

 

Een autorit zonder goede bescherming voor de hond kan leiden tot extreem gevaarlijke en onveilige situaties. Een hond zal niet veilig zijn in de auto bij scherpe bochten, onverwacht remmen of hoge hobbels.

 

De meeste van onze klanten met een L'élianne ® honden autostoel, investeren ook in onze autogordel en hondentuigjes. Een must have combinatie van veiligheidselementen, om vele veilige kilometers op de weg te verzekeren! 

 

Koop hier alle reiselementen: https://www.lelianne.nl/

 


4. Honden Autostoel

L'élianne ® luxe honden autostoel is online exclusief verkrijgbaar voor een eersteklas reiservaring. Onze iconische auto hondenmand is een must-have om angst, stress en wagenziekte bij honden te overwinnen. Ook biedt het de juiste veiligheid en bescherming tijdens gevaarlijke & onveilige situaties.

 

De verhoogde honden autostoel is een must-have om direct angst, stress en wagenziekte te overwinnen. En het zorgt voor een adembenemend uitzicht naar buiten. L'élianne ® streeft naar een toekomst waarin honden niet langer deze problemen hoeven te voelen.

 

De nummer #1 luxe honden autostoel functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbelsEn het is perfect voor kleine tot middelgrote honden, om het comfort van thuis te recreëren in de auto. 

 


5. Handdoeken & Verzorgingsproducten

Afhankelijk van waar je van plan bent te verblijven, zijn zelfs huisdiervriendelijke hotels er misschien niet blij mee dat je hun handdoeken gebruikt voor je hond.

 

Op een lange reis moet je nog steeds de verzorging van je hond bijhouden, anders heb je een hoop haar dat door de hele hotelkamer vliegt en een stinkende hond. Verzorgingsspullen om in te pakken zijn shampoo en conditioner, een nagelknipper als je een lange reis van meerdere weken plant, oor- en oogreiniger, een goede borstel, en alles wat je thuis ook vaak gebruikt.

 


6. Eten, Drinken & Traktaties

Natuurlijk heeft je hond zijn gewone dagelijkse voeding nodig. Zorg ervoor dat je inpakt wat je nodig hebt voor de reis, en voeg wat extra toe voor het geval van onvoorziene omstandigheden. Je kunt ook denken aan energierepen. Reizen is hard werken, en je hond kan op gezette tijden wel wat ondersteunende energie gebruiken, vooral als je veel activiteiten hebt zoals wandelingen en lange wandelingen.

 

Bij het inpakken voor een reis met je hond is het belangrijk om te bedenken wat je harige vriend comfortabel en thuis laat voelen in een onbekende omgeving. Een manier om dit te doen is om hun favoriete speelgoed mee te nemen. Dit zal hen helpen om bezig te blijven en afgeleid te worden van eventuele angsten. Bovendien zal het hebben van een paar speeltjes om uit te kiezen hen een gevoel van controle geven en hen helpen zich meer ontspannen te voelen. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat het speelgoed dat je inpakt duurzaam en licht is, zodat het niet te veel gewicht of omvang toevoegt aan je bagage.

 


7. Honden Slaapmand

Als je op reis gaat met je harige vriend, vraag je je misschien af of je wel of niet een honden bed moet meenemen. Hoewel je pup misschien gewend is thuis in jouw bed te slapen, zijn er een paar goede redenen om hun eigen bed mee te nemen op reis.

 

Ten eerste biedt een honden bed een vertrouwde en comfortabele slaapplaats voor je hond, zodat hij zich gemakkelijker kan aanpassen aan een nieuwe omgeving. Daarnaast helpt een honden bed om je auto schoon en vrij van haren te houden. En tenslotte, als je van plan bent om tijdens je reis in hotels of andere accommodaties te verblijven, zal een honden bed helpen om het meubilair te beschermen tegen vuil en krassen.

 


8. Neem Regelmatig Pauzes

Je moet pauzes nemen als je langere tijd in de auto zit, toch? Je hond ook. Vachon beveelt ergens 2 tot 3 uur aan tussen pitstop. Je hond kan zijn energie hebben herwonnen na de laatste speelsessie," zegt ze. Gebruik deze pauzes dus als een tijd om te spelen, je bezig te houden en je hond aandacht te geven.

 

Vergeet niet om tijdens deze pauzes veiligheidsmaatregelen te oefenen, zegt Dr. Chen. "Een buitensituatie is beslist beter dan een binnen situatie of een dicht opeengepakte situatie. De huisdieren op 6 meter afstand van andere mensen houden is een goed idee."

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.